Language NL EN
0

0-6 maanden

Gefeliciteerd!

De eerste maanden van je kindje. Tijdens deze maanden is je kindje zich volop aan het ontwikkelen. Langzamerhand krijgt je kindje steeds meer controle over zijn of haar lichaam, zoals het bewust herhalen van bewegingen, het volgen van een bewegend voorwerp met de ogen en gericht aandacht geven aan een bepaald geluid. Op deze leeftijd kan je kindje alles uit voeding halen wat hij of zij nodig heeft voor deze ontwikkeling, sommige kleintjes beginnen zelfs al met het experimenteren met groente- of fruithapjes. Benieuwd naar een voedingsschema voor jouw kindje, kijk dan rechts bij de juiste leeftijd!

 

Een goed alternatief

Borstvoeding bevat alles wat je kindje nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Wij adviseren je om in ieder geval de eerste zes maanden borstvoeding te geven. Het komt soms voor dat borstvoeding geven aan je kindje niet lukt, of dat er door omstandigheden gekozen wordt voor alternatieven. Benieuwd wat Neolac jouw kindje kan bieden? Klik op de knop voor meer informatie.

Voedingsschema’s

Mama vragen

"Kan ik flesvoeding combineren met borstvoeding?"

IRIS, MAMA VAN JAN

Neolac:

"Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Wanneer gewenst kan borstvoeding gecombineerd worden met flesvoeding. We raden je aan om eerst met je arts of consultatie-bureau te overleggen voordat je begint met flesvoeding"

Mama vragen

“Kan ik flesvoeding combineren met borstvoeding?”

IRIS, MAMA VAN JAN

Neolac:

“Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Wanner gewenst kan borstvoeding gecombineerd worden met flesvoeding. We raden je aan om eerst met je arts of consultatie-bureau te overleggen voordat je begint met flesvoeding”

Biologisch

Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan strenge wettelijke voorschriften voldoet. De overheid bepaalt de regels waar biologische voeding en daarmee ook biologische babyvoeding aan moet voldoen en dit wordt gecontroleerd door een onafhankelijke instantie SKAL. Belangrijk hierbij is in ieder geval dat de biologische babyvoeding zonder kunstmest, kunstmatige bestrijdingsmiddelen en zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen wordt geproduceerd. Alle biologische producten die in de Europese Unie zijn geproduceerd herken je aan het Europese bio-logo.

Nieuwste blogberichten

Flesvoeding: verschillende soorten flesjes en spenen

Bij het geven van flesvoeding wil je graag een geschikt flesje hebben voor je kindje, ongeacht of het om opvolgmelk of gekolfde moedermelk gaat. Flesjes en speentjes zijn er in…

Flesvoeding: hoe geef ik de fles?

Kunstvoeding en borstvoeding kunnen beiden via een fles gegeven worden. Als je voor het eerst de fles geeft, is het misschien spannend en wat onwennig, want hoe geef je nou…

reflux bij baby's

Reflux bij baby’s: symptomen, oorzaken en tips

Het kan voorkomen dat er maagzuur of voeding naar boven komt bij je baby. Dan kan het zijn dat je baby reflux heeft. Misschien schrik je hiervan, maar het hoeft niet ernstig te zijn…

Bestel Neolac nu direct bij onze partner Holland at Home Bestel direct
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands