Language NL EN
0

12 maanden

Actief

Je kindje is nu 1 jaar oud en blijft zich razendsnel ontwikkelen. Hij heeft al wat stapjes gezet of woordjes uitgesproken. In deze drukke, actieve periode heeft je kindje veel voedingsstoffen nodig. Er is een ritme ontstaan van ontbijt, lunch en avondeten. Benieuwd naar wat je kleintje zoal kan eten gedurende dag? Bekijk het hiernaast per dagdeel!

Neolac Peutermelk

Inmiddels is je kindje, na 1 jaar, geen baby meer maar een peuter. Hij is erg actief en heeft daarom veel energie nodig. Gezonde en gevarieerde voeding in combinatie met Neolac Organic Biologische Peutermelk past bij de levensfase van je kindje.

Voedingsschema’s

Mama vragen

"Kan ik flesvoeding combineren met borstvoeding?"

IRIS, MAMA VAN JAN

Neolac:

"Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Wanner gewenst kan borstvoeding gecombineerd worden met flesvoeding. We raden je aan om eerst met je arts of consultatie-bureau te overleggen voordat je begint met flesvoeding"

Mama vragen

“Kan ik flesvoeding combineren met borstvoeding?”

IRIS, MAMA VAN JAN

Neolac:

“Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Wanner gewenst kan borstvoeding gecombineerd worden met flesvoeding. We raden je aan om eerst met je arts of consultatie-bureau te overleggen voordat je begint met flesvoeding”

Biologisch

Biologische (baby)voeding die voldoet aan de strenge eisen en wettelijk vastgestelde voorschriften ten aanzien van het productieproces en in de Europese Unie is geproduceerd, kun je herkennen aan het Europese bio-logo. Deze wettelijke voorschriften waaraan biologische babyvoeding moet voldoen worden door de overheid bepaald en hierop wordt ook streng gecontroleerd door de onafhankelijke instantie SKAL. Conform deze voorschriften mag babyvoeding zich alleen biologisch noemen op het moment dat er geen kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen worden gebruikt in het productieproces. En dat er geen synthetische conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd.

Nieuwste blogberichten

Flesvoeding: verschillende soorten flesjes en spenen

Bij het geven van flesvoeding wil je graag een geschikt flesje hebben voor je kindje, ongeacht of het om opvolgmelk of gekolfde moedermelk gaat. Flesjes en speentjes zijn er in…

Biologische babyvoeding kopen: waar op letten?

De consument koopt steeds meer biologisch eten: in 2016 zijn de bestedingen aan biologische producten met 10% gestegen. Ook biologische babyvoeding is aan een opmars begonnen…

Biologische babyvoeding: waarom?

Veel moeders geven hun baby biologische babyvoeding, vanuit de gedachte dat ze hun kindje de best mogelijke start willen geven. Goede voeding voor je baby is natuurlijk belangrijk…

Bestel Neolac nu direct bij onze partner Holland at Home Bestel direct
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands