Language NL EN
0

6-12 maanden

Nieuwsgierig

De hersenen van je baby werken in deze periode op volle toeren! Het communiceren vergaat steeds beter en ook de motoriek ontwikkeld zich snel. Dit is te merken! Je kleintje wordt steeds nieuwsgieriger en wil graag zelf het eten vastpakken met zijn handjes en grijpt erop los. Wil je weten wat voor voedingsschema het beste bij jouw baby past? Kijk dan bij de juiste leeftijd.

Neolac Opvolgmelk

Wanneer je besloten hebt geen borstvoeding meer te geven en je kindje maar al te graag vast voedsel wil ontdekken, is Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk een natuurlijk keuze! In combinatie met het gevarieerde dieet is Neoalc Organic 2 een goede aanvulling om je kindje de benodigde voedingsstoffen te geven.

Voedingsschema’s

Mama vragen

"Kan ik flesvoeding combineren met borstvoeding?"

IRIS, MAMA VAN JAN

Neolac:

"Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Wanner gewenst kan borstvoeding gecombineerd worden met flesvoeding. We raden je aan om eerst met je arts of consultatie-bureau te overleggen voordat je begint met flesvoeding"

Mama vragen

“Kan ik flesvoeding combineren met borstvoeding?”

IRIS, MAMA VAN JAN

Neolac:

“Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Wanner gewenst kan borstvoeding gecombineerd worden met flesvoeding. We raden je aan om eerst met je arts of consultatie-bureau te overleggen voordat je begint met flesvoeding”

Biologisch

De regels waaraan biologische voeding en daarmee ook biologische babyvoeding moet voldoen, worden door de overheid bepaald. Zonder te voldoen aan deze strenge wettelijke voorschriften van het productieproces, mag je een product niet biologisch noemen. Dat wordt gecontroleerd door de SKAL, een onafhankelijke instantie. Dat betekent dat biologische babyvoeding voldoet aan deze eisen en zonder kunstmest, kunstmatige bestrijdingsmiddelen en synthetische conserveringsmiddelen is geproduceerd. En natuurlijk ook zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Biologische (baby)voeding die in de Europese Unie is geproduceerd mag het Europese bio-logo voeren.

Nieuwste blogberichten

Biologische babyvoeding kopen: waar op letten?

De consument koopt steeds meer biologisch eten: in 2016 zijn de bestedingen aan biologische producten met 10% gestegen. Ook biologische babyvoeding is aan een opmars begonnen…

De Rapley-methode: je baby zelf vast voedsel laten ontdekken

Na de eerste zes maanden waarin je baby borst- of flesvoeding krijgt, heeft een baby vaste voeding nodig als bijvoeding. Dit kan voeding uit een potje zijn, maar je kan ook de…

Flesvoeding: zo maak je de fles klaar

Het is belangrijk dat het klaarmaken van flesvoeding voor je baby goed gedaan wordt, aangezien baby’s nog een sterke weerstand moeten opbouwen. Het klaarmaken van een flesje is…

Bestel Neolac nu direct bij onze partner Holland at Home Bestel direct
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands