Language NL EN
0

Biologisch

Natuurlijk uit Nederland

Borstvoeding bevat alles wat je kindje nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Mocht je (moeten) besluiten om over te stappen, dan is de biologische flesvoeding van Neolac een natuurlijk vervolg.

Veel moeders maken bij het geven van borstvoeding bewuste keuzes over wat ze zelf eten en drinken, omdat ze dit doorgeven aan hun baby. Wij vinden het belangrijk dat de ouders en verzorgers die besluiten om over te stappen, ook bewuste keuzes kunnen maken als het gaat om vervolgvoeding. Neolac biologische kindervoeding sluit hier goed op aan.

Alle producten van Neolac zijn biologisch. De producten zijn gemaakt op basis van Verla, ons eigen merk biologische melkpoeder afkomstig uit onze fabriek in Ommen. Dit melkpoeder wordt geproduceerd van biologische melk, volledig afkomstig van Nederlandse boeren die uit passie en overtuiging voor biologisch kiezen.

Kenmerken biologische landbouw

  • Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest
  • Welzijn van dier en milieu staan centraal; koeien grazen minstens 120 dagen per jaar in de wei
  • Wanneer het weer niet geschikt is om buiten te staan en de koeien binnen in een ruime stal staan krijgen ze uitsluitend biologisch voer
  • Grondgebonden, de natuurlijke kringloop wordt in stand gehouden.

Biologische producten bestaan voor minstens 95% uit biologische ingrediënten. Neolac gaat echter net een stapje verder: zo is bijvoorbeeld de moderne toevoeging GOS (een prebiotische vezel) in onze flesvoeding ook biologisch.

Biologisch gecertificeerd

Alle producten van Neolac zijn biologisch gecertificeerd volgens de Nederlandse- en Europese wetgevingen. Op onze verpakking is daarom zowel het EU biologische keurmerk (groen-witte blaadje) als het Nederlandse biologische keurmerk (zwart-witte EKO logo) te zien.

Neolac is de enige biologische kindervoeding gemaakt van uitsluitend Nederlandse melk.

 EU_Organic_Logo_Colour_rgbEko_Keurmerkverla

Bestel Neolac nu direct bij onze partner Holland at Home Bestel direct
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands