Language NL EN
0
Leuke en drukke eerste dagen van de Negenmaandenbeurs
23 februari 2018

Leuke en drukke eerste dagen van de Negenmaandenbeurs

De eerste twee dagen van de Negenmaandenbeurs zijn om en wat is het nu al een succes! Het zijn twee hele gezellige dagen geweest en dat zorgt alleen maar voor meer motivatie voor de rest van de dagen die nog gaan komen. Veel verschillende mensen zijn al langs onze stand gelopen, van zwangere vrouwen tot oma’s die shoppen voor de kleinkinderen en van verse jonge moeders tot moeders die shoppen voor hun derde kindje. Maar natuurlijk ook mannen, kersverse vaders en toekomstige vaders. Iedereen is welkom.

Winacties op de Negenmaandenbeurs

Neolac-Negenmaandenbeurs-fotoactie-nijntjeBij onze photobooth zijn al meer dan 300 foto’s gemaakt! Foto’s met nijntje, voor het molentje en achter het koetje. Ben jij al op de foto geweest met nijntje? Iedereen die zijn/haar foto deelt op Facebook en/of Instagram en daar #neolac in verwerkt, maakt kans op één van de nijntje Original lampen! Elke dag wordt er een lamp verloot onder de deelnemers. Deze lamp is ook te bewonderen bij onze stand! De eerste winnaar van de fotoactie was Maurena van Stuijvenberg:

Neolac-nijntje-original-lamp

Naast de photobooth kun je ook je kennis testen over biologische babyvoeding! Ook hierbij verloten we per dag een nijntje Original lamp aan een van de deelnemers. Dus doe mee aan de Neolac Kennisquiz en misschien win jij dan de nijntje Original lamp voor je kindje!

Dit weekend nog niets te doen? Kom ons dan bezoeken tijdens de Negenmaandenbeurs. Kaarten zijn nog te koop en je vindt ons in hal 8 bij stand PB15. Onze nieuwe blikken zijn daar te bestellen waarbij je profiteert van een leuke beursaanbieding en onze medewerkers staan voor al je vragen of advies klaar bij onze stand.

Zien we je dit weekend?

Nog geen commentaar geplaatst.

Plaats reactie
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands