Language NL EN
0
Neolac staat op de Negenmaandenbeurs! Zien we je daar?
24 januari 2019

Neolac staat op de Negenmaandenbeurs! Zien we je daar?

Ook dit jaar staat Neolac weer op de Negenmaandenbeurs! De beurs voor alle toekomstige en ‘net geworden’ mama’s en vindt plaats in de RAI in Amsterdam van 20 t/m 24 februari 2019. Een toegangskaartje kost €15,95 in de voorverkoop via de website van de Negenmaandenbeurs.

Naast dat wij op de beurs te vinden zijn, zijn er nog allerlei andere dingen te doen! Per dag zijn er 6 modeshows met trendy zwangerschapskleding, informatieve mama masterclasses, babykamers met inspiratie voor de styling van je eigen babykamer. Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Uitstekend voor een dagje uit. Naast een leuk dagje uit, is het ook zeer nuttig. Je kan lekker gaan shoppen, maar je kunt ook allerlei ideeën op doen en om tips vragen op het gebied van bijvoorbeeld zwangerschap of de opvoeding. Daarnaast kun je ook allerlei advies inwinnen voor bijvoorbeeld de voeding van je baby of over de bevalling. Je vindt er alles voor je zwangerschap en baby!nijntje lamp

Neolac op de Negenmaandenbeurs

Wij staan er met een leuk ingerichte stand en organiseren meerdere winacties! Zo verloten we elke dag twee nijntje lampen van Mr Maria, eentje onder de deelnemers aan de Neolac kennisquiz en één onder de deelnemers aan onze foto actie. Wil je ook meedoen? Je vindt ons in hal 8, stand PB116. Zien we je daar?

Nog geen commentaar geplaatst.

Plaats reactie
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands