Language NL EN
0
Neolac op de NegenMaandenBeurs 2015
5 maart 2015

Neolac op de NegenMaandenBeurs 2015

Neolac stond van 25 februari t/m 1 maart op de NegenMaandenBeurs in de Amsterdam RAI. Op de beurs stonden we samen met nijntje, op het nijntje pleintje in hal 8. De NegenMaandenBeurs was de eerste gelegenheid waar de gloednieuwe Neolac blikken aan het publiek getoond werden.

Op de eerste dag van de beurs maakte Bart van der Meer (CEO Ausnutria Nutrition B.V.) en Marja Kerkhof (Managing Director Mercis bv) officieel de eerste twee blikken open.DSC02532

Bezoekers reageerden positief, met name op het biologische en Nederlandse aspect van Neolac. Ook waren bezoekers erg te spreken over de verpakking waarbij het bijgeleverde lepeltje in het dekseltje bevestigd zit.

Aan de zijkant van de stand stond een meter grote nijntje die erg veel bekijks trok! Deze nijntje is één van de prijzen die we de komende weken zullen verloten onder onze Facebook fans (zie winactie).

We zijn erg tevreden over deze eerste deelname van Neolac biologische kindervoeding aan de NegenMaandenBeurs en hopen volgende jaar weer veel bezoekers te mogen begroeten.

DSC02177

Zie voor meer foto’s onze Facebook pagina.

Win een reuze nijntje of een fotoshoot op de biologische boerderij!

De komende tijd zullen we de volgende prijzen verloten onder onze Facebook fans:

  • 1 x één rondleiding en fotoshoot op de biologische boerderij
    Bestaande uit een warme ontvangst met koffie op biologische boerderij Erf 1 te Kampen. Vervolgens zal je rondgeleid worden en zullen er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt worden van jou én je kleintje op de boerderij.

 

  • 3 x één 100cm hoge nijntje pluche
    Deze nijntje trok reeds veel bekijks op de NegenMaandenBeurs, we verloten er drie van. Wellicht staat deze grote knuffel straks bij jou thuis in de babykamer!

 

Winnaars zullen bekendgemaakt worden via Facebook. Klik hier voor de actievoorwaarden.

 

Nog geen commentaar geplaatst.

Plaats reactie

© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands