Language NL EN
0

Privacy statement

 

Neolac, gevestigd aan Dokter van Deenweg 150 8502BM te Zwolle, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Indien je iets bestelt bij Neolac, heeft Neolac je gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Uiteraard we vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee te werk gaan. Heb je hier vragen over, stel ze dan gerust. Je kunt ons bereiken op contact@neolac.nl

 

Van wie verwerkt Neolac persoonsgegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van onze bestaande of potentiële klanten. We ontvangen de gegevens rechtstreeks van jou, wanneer je onze website bezoekt en bepaalde gegevens invult of wanneer je contact zoekt met onze klantenservice. In sommige gevallen ontvangen wij jouw gegevens van anderen. Ook kunnen wij gegevens ontvangen van andere partijen, maar alleen wanneer jij die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

 

Welke gegevens verwerkt Neolac?

Neolac verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de soort persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Gegevens voor het verwerken van jouw bestelling

Indien je iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling. Ook voor eventuele retours zijn deze gegevens nodig. Hiervoor verzamelen wij je (bedrijfs)naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en je telefoonnummer. De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die je met ons sluit. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling 7 jaar bewaren.

 

Gegevens over jouw contact met onze klantenservice

Op werkdagen is Neolac telefonisch te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt met ons bellen, e-mailen een berichtje sturen via social media, zoals Facebook en Instagram. Via e-mail en social media zijn wij ook tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken.

Een telefoongesprek kan worden opgenomen voor trainings- en analysedoeleinden om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Wij bewaren het telefoongesprek gedurende 1 maand.

Privéberichten via Instagram of Facebook, worden maximaal 6 maanden door ons bewaard of korter indien je zelf het bericht verwijdert.

 

Bijzondere gegevens die Neolac verwerkt

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij zij toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@neolac.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Waarom verwerkt Neolac deze gegevens?

Neolac verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Om je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om je te kunnen informeren over jouw bestelling.
  • Neolac analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Neolac neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Delen van persoonsgegevens door Neolac met derden

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kan Neolac met een paar klikken tags toevoegen en bijwerken op de website. Het Tag Manager-hulpprogramma zelf (dat de tags implementeert) is een domein zonder kiekies en verzamelt geen persoonlijk identificeerbare informatie. De tool triggert andere tags, die mogelijk gegevens verzamelen. Voor meer informatie over de privacy statement van Google Tag Manager klik dan hier.

Buckaroo

Als je een bestelling bij Neolac plaatst worden de betalingen verricht via Buckaroo B.V. Voor meer informatie verwijst Neolac je naar de Algemene Voorwaarden van Buckaroo B.V.

De Brink

Bestellingen die je plaatst bij Neolac worden verwerkt via onze partner De Brink. Voor meer informatie verwijst Neolac je naar de Algemene Voorwaarden van De Brink.

Facebook advertising

Voor Facebook maken we gebruik van zogenaamde re-targeting cookies. Dit zijn cookies die worden gebruik om na het bezoeken van onze website op Facebook een uiting te tonen. De door de cookie gegenereerde informatie (met inbegrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar Facebook en wordt door Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Vervolgens kunnen wij deze cookie gebruiken om jouw te benaderen met advertenties op Facebook. Graag wijzen wij jou er op dat indien je de website van Facebook bezoekt de privacy policy van Facebook, en niet die van Neolac, van toepassing is op de activiteiten die je op die website verricht en de informatie die je daar openbaar maakt.

Mailchimp

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Mailchimp waarmee we geautomatiseerd nieuwsbrieven kunnen versturen. Meer informatie over het privacy beleid van Mailchimp vind je hier.

Google Analytics

We hebben een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd en versleuteld. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Wij gebruiken de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google.

Google Remarketing

Wij maken gebruik van Adwords Remarketing om advertenties aan te bieden op websites van derden (waaronder Google) aan eerdere bezoekers van onze website. Deze advertenties zijn zichtbaar op één van de aangesloten websites van Google Display Netwerk. De verzamelde data op de website voldoet aan onze privacy statement en het privacy statement van Google.

Hotjar

Hotjar is een hulpmiddel voor klantfeedback en webstatistieken. Neolac gebruikt Hotjar om muisklikken, muisbewegingen en scrollgedrag op de website te meten. Hotjar verzamelt informatie over bezochte pagina’s, acties die daarop worden ondernomen, het land van herkomst en het gebruikte apparaat, besturingssysteem en browser. Meer informatie over de gegevensverwerking door Hotjar kunt u vinden in de privacy policy van Hotjar.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Neolac gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit.

Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Cookies verwijderen

De toestemming die je aan Neolac hebt gegeven voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je te allen tijde intrekken. Dit doe je door je browser zo in te stellen dat deze geen cookies accepteert en/of door cookies die reeds in jouw browser zijn geplaatst te verwijderen.

Je moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de Websites en/of Applicaties niet of niet goed meer werken. Wil je toch de cookies verwijderen? Hier lees je hoe je het kunt verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Neolac en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar contact@neolac.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek. Neolac wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Neolac neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via contact@neolac.nl

 

Heb je vragen aan Neolac?

Indien je nog vragen hebt waarop Neolac met je persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bestel Neolac nu direct bij onze partner Holland at Home Bestel direct
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2018
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands