Language NL EN
0

Retourzendingen en garantie

100% tevredenheidsgarantie

Wij begrijpen dat je een nieuwe kindervoeding eerst wilt testen, voordat je één of meerdere blikken bestelt. Wij zijn echter van mening dat je niet na één of een paar voedingen kunt bepalen of een product bevalt en werkt zoals verwacht. Om deze reden hebben wij geen proefverpakkingen van Neolac biologische kindervoeding beschikbaar, maar bieden wij 100% tevredenheidsgarantie op je eerste bestelling via www.neolac.nl.

De 100% tevredenheidsgarantie geeft je de gelegenheid om de biologische flesvoeding van Neolac eerst een paar dagen te proberen. Mocht je niet tevreden zijn, dan bieden wij je de gelegenheid om één geopend blik (samen met eventuele ongeopende blikken) aan ons terug te sturen. Wij zullen het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terugstorten.

Klik hier voor de voorwaarden van de 100% tevredenheidsgarantie.

30 dagen bedenktijd

Op alle bestellingen via www.neolac.nl heeft u 30 dagen bedenktijd. Ongeopende blikken kunnen binnen 30 dagen na aankoop aan ons geretourneerd worden. Mocht je hier gebruik van willen maken, vul dan het onderstaande retourformulier in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk instructies voor om je bestelling te retourneren. Na ontvangst van de retourzending zullen wij zo snel mogelijk het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten.

Klik hier voor de voorwaarden van de 30 dagen bedenktijd.

Retourformulier

Achternaam:

Voorletters:

Ordernummer (zie factuur):

Reden waarom je niet tevreden bent:

 

© Copyright Hyproca Nutrition Europe B.V. 2018
Dokter van Deenweg 150, 8205 BM Zwolle, The Netherlands