Language NL EN
0

Voordelen van Neolac

Moderne biologische kindervoeding

Borstvoeding bevat alles wat je kindje nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling.
Wij adviseren je om in ieder geval de eerste zes maanden borstvoeding te geven. Mocht je besluiten om over te stappen, dan is de kindervoeding van Neolac een natuurlijk vervolg: modern geformuleerde biologische kindervoeding.

Biologische Nederlandse melk

Alle flesvoedingen van Neolac zijn biologisch. Onze melk is volledig afkomstig van Nederlandse koeien. Lokale boeren die uit passie en overtuiging voor biologisch kiezen. In de biologische landbouw staan welzijn van milieu en dier centraal. Koeien zijn vrij om buiten in de wei te grazen wanneer het weer dat toelaat, en krijgen uitsluitend biologisch voer. Tevens wordt er in de biologische landbouw geen gebruik gemaakt van GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen), kunstmeststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen.

Moderne biologische formulering

Neolac biedt biologische flesvoedingen zonder concessies te doen op ingrediënten. Al onze producten zijn modern geformuleerd, en verrijkt met ingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Verrijkt met biologische GOS

Zo zijn onze producten bijvoorbeeld verrijkt met galacto-oligosachariden (GOS), een voedingsvezel die helpt bij de groei van goede bacteriën in de darmen van je baby. De GOS die wij toevoegen aan Neolac is uiteraard volledig biologisch.

Verrijkt met duurzame DHA & AA

Daarnaast zijn de flesvoedingen van Neolac verrijkt met DHA en AA. Dit zijn onverzadigde omega-3 en omega-6 vetzuren. DHA komt veel voor in -hersen- en oogweefsel. De meest voorkomende bron van DHA is visolie, wij hebben er echter voor gekozen uitsluitend gebruik te maken van duurzaam gewonnen DHA uit algen.

Duurzame verpakking

Neolac geeft om natuur en milieu. Daarom zijn onze biologische flesvoedingen verpakt in een metalen blik met plastic deksel, wat bij het plastic- of restafval gedaan kan worden voor herverwerking. Grote magneten halen het blik gemakkelijk uit het overige afval.

Gebruiksvriendelijk

Het bij Neolac meegeleverde schepje is gebruiksvriendelijk bevestigd in het deksel van het blik, dit voorkomt gezoek naar het schepje in het poeder.

Bestel Neolac nu direct bij onze partner Holland at Home Bestel direct
© Copyright Ausnutria Nutrition Europe B.V. 2019
Dokter van Deenweg 150, 8025 BM Zwolle, The Netherlands